Lashcode Vippeserum

lashcode eyelash serum

Lashcode er et veldig godt øyevippeserum. Det er absolutt verdt å prøve hvis du har problemer med vippene (sparsomme, korte, faller ut, …). Dette serumet tar vare på dem innenfra og aktiverer veksten.

Lashcode øyevippeserum er laget av ekstraordinære ingredienser som styrker og reparerer vippene fra første øyeblikk du bruker det. 2-3 uker er nok til å få øynene dine til å se fantastiske ut. Avhengig av hvordan du reagerer på serumet, kan den maksimale effekten du oppnår være tykke og fulle vipper som vil være dobbelt så lange som de pleide å være.

Lashcode øyevippeserum er uerstattelig når det gjelder å tilsette vippene lengde og volum og reparere dem. De ser best ut uten curler eller falske utvidelser.

Det som er interessant er at hvis du bruker falske vipper, vil du kunne bruke serumet til å styrke og fikse dine naturlige vipper.

Lashcode Eyelash Serum er veldig enkelt å bruke. Den har en tynn, praktisk børste, slik at du enkelt kan bruke serumet på vippelinjen og gir essensielle næringsstoffer til hårsekkene. Det eneste du må huske er at du må bruke den hver dag, og du må følge instruksjonene som er gitt. Fjerning av sminke er et must, og du må gjøre det før Lashcode eyelash serum kommer på øyelokkene. Påføringen tar ikke mer enn 2-3 minutter. Det er verdt å bruke denne tiden hver dag for å nyte vakre vipper. Du får se de første resultatene innen 3 eller 4 uker, så serumet fungerer veldig raskt. En ekstra fordel er at den varer i seks måneder eller mer.


Du kan kjøpe Lashcode øyenvippeserum på den offisielle nettsiden. Der er de ekte Lashcode-produktene tilgjengelig til de mest attraktive prisene og du kan raskt legge inn en bestilling som blir levert hjemme hos deg.

www.lashcode.no

Fordeler:

  • Effektiv vippepleie og økning av fuktighet
  • Forlengelse, fortykning, volumforsterkning
  • Enkel påføring
  • Lett formel laget av gode komponenter
  • Du trenger ikke å vente lenge på de første resultatene
  • Tuben er veldig praktisk
  • Egnet for falske extensions brukere

Ulemper:

  • Bare tilgjengelig på nettbutikker