Vippeserum – er det verdt det?

Et vippeserum skal gi næring og fuktighet til korte og ødelagte vipper, og takket være vitaminer og mineraler får folliklene alt de trenger for å kunne produsere lange og tjukke vipper.

Vippeserum – er det verdt detVippeserum – hvem bør vurdere behandling?

Hvis du er i ferd for å miste dine vipper kan vippeserum være svaret for deg, serumet får folliklene til å produsere lange og sterke vipper enn noen gang før. Det anbefales også til de med få og svake vipper, hvem som helst som ikke er helt fornøyd med sine vipper kan benytte vippeserum. Det finnes ingen bedre måte å få fyldige og pene vipper enn vippeserum. Det som er viktig å huske på er at hvis du er gravid, ammer eller har undergått kreftbehandling så bør du unngå vippeserum behandling.

Hvorfor er det verdt det?

Det finnes mange grunner. Vippeserum er svært effektivt og enkelt å bruke, de fleste av produktene på markedet er næringsrike og inneholder naturlige, plantebaserte ingredienser og essential oljer som får vippene til å vokse ut lengere og tjukkere enn noen gang før. Det vanligste komponentene i vippeserum er hyaluronic syre, kreatin, E og B5 vitaminer. Hvert produkt blir grundig testet i laboratorier på de kommer på markedet for å være sikker på at det er trygt å bruke. Standard behandlingstiden varer i 3 måneder men resultatene begynner først å bli synlige etter kun 5 uker med systematisk bruk. Et serumet skal bestå hovedsakelig av naturlige ingredienser og det skal påføres helst med en tynn og spiss børste langs vippekanten. Sterke follikler gir tjukke og fyldige vipper.