Vippeserum – et viktig skjønnhetsprodukt.

Vippeserum er et produkt som brukes av både menn og kvinner på vipper og bryn, et serum skal forsterke og gjenbygge strukturen på vippene for å gi sunne, sterke og generelt penere vipper.

Alt begynner med applikasjonsmetoden, røttene får næring og fuktighet kun når serumet påføres direkte på vippekanten.

Denne applikasjonsmetoden vil gi sunne vipper, og det er ikke noe forskjell på vipper og bryn egentlig så et serum skal kunne brukes på begge.

Carnitine er hovedkomponenten i vippeserum, det gjør vippene bøyelige, myke og holder fuktighet i håret. Den nest viktigste ingrediensen er vitamin E, som får vippene til å vokse ut lengere enn før.

Hvis du vil behandling øyebrynene kan du ta vippeserum med en tjukkere børste og fordele serumet jevnt langs brynet, applikatoren som medfølger serumet er ikke det beste valget til dette og derfor anbefaler vi å bruke en tjukkere børste.

For å få resultatene du ønsker deg må du være tålmodig og fortsette å behandle øyene hver kveld i flere uker, hvis du glemmer en dag må du påføre serumet med gang du husker det og deretter fortsette å bruke som vanlig. Etter 3-4 måneder vil håret bli tjukkere, mørkere og lengere enn før men resultatene variere fra produkt til produkt. Vippeserum fungerer best når det påføres på ren og tørr hud rett før du legger deg, da har alle ingrediensene hele kveld på seg å bli absorbert i folliklene og når du våkner kan du ta på sminke som vanlig.