Lash behandlinger vs Vippeserum

Lash behandlinger vs VippeserumVippeserum

Vippeserum anbefales til de som har korte og få vippe, det er en naturlige måte å forlenge vippene samtidig som de blir fyldigere og tjukkere. Men er det trygt å bruke hvis du har farget vipper, permanent sminke eller vippe extensions?

Vippefarging

Hvis du har lyse vippe kan det virker aktuelt å farge vippene, det får de til å se større, mørkere og mer solid ut. Farging av vipper og bryn er en semi-permanent måte å gjøre de mørkere på, denne metoden får ikke vippene til å se lengere eller tjukkere ut men den mørke fargen gir øyene en fin ramme. Hvis du er blond eller rødtopp eller bare vil få mørke vipper uten å bruke maskara kan vippefarging være noe for deg, spesielt hvis du skal ut på ferie og ikke vil bekymre deg om sminken. Så lenge du tar det hos en vippeekspert er det veldig trygt å farge vippene, men det anbefales ikke å farge de hjemme.
Mange kvinner blir urolig når de bruker vippeserum på fargede vipper, men sannheten er at det ikke har noe å si. Sterke og tjukke vipper forsterker faktisk effekten.

Permanent sminke

Permanent sminke er infusjonen av salvie pigmenter til huden som skaper en skygge av farge som etterligner ekte sminke. Den mest populære behandlingen er en tynn strek på øvre og nedre vippekantene som gir inntrykk på eyeliner. Det er helt trygt å bruke vippeserum hvis du har permanent sminke, og serumet vil ikke påvirke fargen sminken eller pigmentene.

Vippe Extensions

Du kan har fargede vipper og vippe extensions samtidig og fortsatt bruke vippeserum. Serumet påvirker ikke limet eller selve vippene og vil forsterke de naturlig vippene og minske tendensen til å falle ut.